ارتباط تلفنی با متخصص زنان ارتباط آنلاین با متخصص زنان چه زمانی به اورژانس مراجعه کنیم؟
سپس او را به سایه یا مکان خنک منتقل کنید و لباسهایش را در بیاورید. اگر خودتان دچار خستگی گرمایی شدید:
سردرد پریودی چه مدت طول میکشد؟ سردردهای پریودی ممکن است بین چند ساعت تا چند روز طول بکشند. این سردردها معمولاً حداکثر تا روز سوم پریود ادامه دارند.
نخستین بار پزشک یونانی «آرتائوس اهل کاپادوکیه» بود که در قرن دوم میلادی میگرن را به صورت یک بیماری مستقل با علائم مشخص و دورههای زمانی تکرار شونده، توصیف و ثبت کرد.
خصوصا در سالهای اخیر که با استفاده از تجهیزات تصویربرداری پزشکی و مانیتورینگ بیماران در طول وقوع حمله میگرن، جزییات بیشتر و کاملتری از شکل و نحوه عملکرد انواع سردردهای میگرنی و تاثیر آن بر دستگاه عصبی در اختیار پژوهشگران قرار گرفته است.
جهت دریافت جدیدترین مقالات حوزه سلامت و بهداشت عمومی به لیست ایمیلی بزرگ سیوطب بپیوندید.
جراحی ستون فقرات و جراحی دیسک کمر از جراحی هایی است که بسیار به تبحر جراح دیسک کمر متکی می باشد. در این مقاله…
در بیشتر موارد، این نوع سردرد را میتوان با مصرف کافئین، استراحت کردن و دریافت داروهای مسکن برطرف کرد.
از آنجایی که سردرد میتواند علامت عارضهای جدی باشد، چنانچه از سردرد شدید و مداوم یا مکرر رنج میبرید، حتما به پزشک مراجعه کنید.
علاوه بر سردرد، شایعترین علائم تومور مغزی در افرادی که به اورژانس مراجعه میکنند عبارتند از:
این داروها به اشکال مختلفی مثل قرص، زیرزبانی، اسپری، آمپول و شیاف در بازار به فروش میرسند.
سایت طبایع مرجع سرویس ها و محتواهای طب سنتی اصیل و معتبر ایرانی است. در این سایت می توانید مزاج خود را تشخیص دهید، با جدیدترین مطالب منتشر شده در رابطه با طب ایرانی از جمله مزاج شناسی، توصیه های طبی، روش های سنتی و خانگی پیشگیری و درمان انواع بیماریها، تقویم حجامت، خواص خوراکی ها، دستور پخت غذاهای سنتی و طبیعی آشنا شوید. همچنین میتوانید اطبای سنتی شهر خود را بشناسید…
دقت، صحت و اعتبار مطالب در حوزه پزشکی اهمیت بالایی دارد. چراکه بسیاری از افراد جستجوکننده مطالب پزشکی، دانشی در این زمینه ندارند و تصمیمهای مهمی را با مطالعه مقالات میگیرند. تصمیمهایی که میتواند در سلامت شخص، خانواده و جامعه تاثیرگذار باشد. به همین دلیل مجله پزشکی سیوطب با هدف ارائه مقالات و مطالب معتبر در حوزه پزشکی، نگاه ویژهای به تحقیق، تولید و انتشار محتوای قابل استناد دارد.
پزشکی امروز بیش از شناخت عامل میگرن، بر روشهای مختلف علت سردرد مهار سردردهای میگرن و شدت علائم بیماران متمرکز شده است. هرچند که پژوهشگران همواره در حال ادامه تحقیقات بر روی علتهای مختلف مولکولی، ژنتیکی، عروقی و هورمونی موثر در ایجاد میگرن هستند و روزانه یافتههای بیشتری بر دانستههای علمی درباره منشا میگرن افزوده میشود.